ION COJA are sanse mari pentru presedentia Romaniei!

PE FONDUL disparitiei creaturii OTV-iste,PPDD din Parlament, si pe fondul ERODARII electorale a lui VADIM, PRM-ul care l-a dat afara pe VADIM,si electoratul nationalist al Partidului TOTUL PENTRU TARA,NOUA DREAPTA,SERBAN SURU, PNDC si altii,au un NOU LIDER DE MARCA:

=PROFESORUL ANTICOMUNIST,EROU IN 1989,1984, ION COJA!

ACESTA,Ion Coja conform unor sondaje secrete REALIZATE LA COTROCENI,ocupa deja,fara prea mult efort opt virgula cinci procente din INTENTIA DE VOT a cetatenilor.Sondajul a fost realizat pe un ESANTION IMPORTANT,sociologic pe profesii,de 15000 de cetateni romani,din Romania si din afara ei.

In special ROMANII DIN SPANIA,ITALIA CANADA care vor sa revina in Patria mosilor si stramosilor lor,isi pun increderea in profesorul ION COJA! Aceste 8,5 la suta reprezinta INTENTIA DE VOT,si il situeaza pe profesorul universitar ION COJA pe locul al treilea dupa CRIN ANTONESCU si VASILE BLAGA!

MULT SUCCES DOMNULE ION COJA!

3 thoughts on “ION COJA are sanse mari pentru presedentia Romaniei!

  1. 1miliard de dollari este echivalent cu 10% din electorat.
    Cu 4-5mlrd, oricine poate pune un preşedinte în România dacă nu afectează interesele multinaţionalelor în zonă. Este greu de crezut că românii vor putea contrabalansa o asemenea presiune când o sacoşă cu alimente de 15 lei echivalează cu un vot.
    Un post de parlamentar costă 50 000 euro. Este puţin probabil ca cineva să dea aceşti bani fără să aibă garanţia că sluga parlamentară nu ii va trăda interesele, că va vota aşa cum vrea “plătitorul”
    Aici ne găsim.
    Doar pe principiul respingerii celorlalţi candidaţi ori prin lipsa de concurenţă, Dl Coja are şanse reale pentru Cotroceni, însă mai trebuie să vrea şi ….. Izrael, SUA, UE, ….pentru care să nu reprezinte un ….deranj.
    Vreau să cred totuşi că încă suntem încă un stat suveran şi ne putem alege Preşedintele.
    Voi vota ION COJA, fără îndoială!
    Să dea Dumnezeu să putem tempera antinaţionalismul actual, cu ajutorul naţionaliştilor deja celebri, evrei şi americani.

Leave a comment